NOVEDADES

martes, julio 09, 2019

Primeres confirmacions i novetats del Vida Festival 2020

El VIDA 2020 ja té el seu primer confirmat: Destroyer. El projecte de Dan Bejar formarà part de la setena edició del festival que se celebrarà del 2 al 4 de juliol a La Masia d’en Cabanyes (Vilanova). Aquesta confirmació se suma a l’anunci de la gira Vida on The Road amb Flamingods. 

Durant aquesta sisena edició, el festival va anunciar algunes novetats i confirmacions. La primera és el primer cap de cartell confirmat pel VIDA 2020: Destroyer. La banda de rock canadenca liderada per Dan Bejar farà gala del seu so abstracte, les seves lletres poètiques i el seu estil vocal propi. 

D’altra banda, el festival també va confirmar a Flamingods com a artistes del Vida on The Road. La banda de rock psicodèlic establerta a Londres actuarà el proper 12 de novembre al Café Berlin de Madrid, el 13 de novembre a la sala 16 Toneladas de València i el 14 de novembre a la festa de presentació del VIDA 2020 a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. 






El proper dimecres 10 de juliol es posaran a la venda els primers abonaments del VIDA 2020 al preu de 65€*. La resta de modalitats d'entrades estaran especificades a la pàgina web del festival. 






Share this:

Publicar un comentario

¡Comparte tu opinión!

Esperamos tu comentario

 
Copyright © 2014 ALQUIMIA SONORA. Designed by OddThemes